AEGON Autoverzekering

Op zoek naar een voordelige en goedkope autoverzekering, dan bent u bij AEGON wellicht op het juiste adres. AEGON heeft een breed assortiment aan keuze voor de autoverzekering. Op deze pagina gaan we daar even nader op in.

Autoverzekering varianten

Er is voor de AEGON autoverzekering keuze uit drie verschillende dekkingen. Hieronder een uitleg met alle dekkingen per verzekering.

WA verzekering AEGON

Bij deze verzekering krijgt u 24/7 hulpverlening van AEGOn in het binnenland en buitenland inclusief taxiservice. Verder krijgt u bij deze verzekering vergoeding voor schade aan personen en schade aan spullen van anderen.

WA Extra verzekering AEGON

Bij de WA extra verzekering krijgt u naast de hulpverlening en vergoeding voor schade aan personen en spullen van derden ook vergoeding voor schade aangericht door brand, diefstal, inbraak, joyriding, storm en hagel. U krijgt daarnaast bij reparatie ook een leenauto via de AEGON schade service.

Allrisk verzekering AEGON

Met de allrisk verzekering van AEGON zijn de bovengenoemde schadeoorzaken gedekt, maar ook schade door andere oorzaken, zoals vandalisme. Ook schade aan de eigen auto wordt vergoed na een aanrijding. De Allrisk verzekering heeft ook nog diverse varanten. Zo is er de Allrisk basis dekking, de Allrisk Compleet dekking en de Allrisk royaal dekking. U kunt de dekking van Allrisk Basis  dus verder uitbreiden naar Allrisk Compleet of Allrisk Royaal. Bij Allrisk Royaal krijgt u zelfs bij total loss van uw auto tot 3 jaar oud, de nieuwwaarde uitbetaald.  Zo kunt u direct een nieuwe gelijkwaardige auto kopen. En ook uw eigen pechhulp kunt u opzeggen als u kiest voor de Allrisk Royaal. Deze zit namelijk gratis bij uw verzekering inbegrepen.

 Overige informatie AEGON Autoverzekering

U kunt rekenen op 24/7 hulpverlening bij schade, ook in het buitenland

Allrisk Compleet en Royaal: Inclusief lege accu service

Allrisk Royaal: Inclusief pechhulp. Tot 3 jaar na aanschaf ontvangt u de nieuwwaarde van uw auto bij total loss.

Waarom niet een Aegon Autoverzekering?

De Aegon Autoverzekering heeft een minimale looptijd van 1 jaar. Hierna is de verzekering dagelijks opzegbaar en stopt deze één maand later.